Hoe gebruik ik de vergelijkingstool?

Met de vergelijkingstool in Insocial leg je data van verschillende surveys, momenten of segmenten naast elkaar en zie je de verschillen in een oogopslag.

Om de vergelijkingstool te openen, selecteer je 'Insights' in het menu aan de linkerkant. Alle experiences die jij meet worden nu zichtbaar. Selecteer 'Compare results' of 'Vergelijk resultaten' om de vergelijkingstool te openen.

Selecteer de survey die je wilt vergelijken uit het dropdown menu en zet vinkjes bij de data die jij wilt vergelijken. Klik op het plusje aan de rechterkant om de tweede survey toe te voegen. Dit kan elke survey zijn. Denk bijvoorbeeld aan dezelfde survey met andere geselecteerde segmenten, zoals leeftijdscategorie of regio, of de survey van voorgaande jaren.

Schermafbeelding 2023-04-18 om 09.31.00

De vergelijkingstool zal de resultaten automatisch tonen. Er zit geen maximale hoeveelheid op het aantal surveys dat je kunt vergelijken met elkaar. Wanneer je de surveys geselecteerd hebt en de data aangevinkt, ziet de vergelijkingstool eruit zoals de afbeelding hieronder.

Screenshot 2023-04-14 at 16.35.18

In deze afbeelding zie je dat de tool verschillende indicatoren vergelijkt en daarbij een NPS analyse laat zien. In dit voorbeeld zie je in de linkerkolom de indicatoren van de basissurvey. De middelste- en rechterkolom laten zien in hoeverre de indicatoren afwijken van de basissurvey. Op basis van deze resultaten zie je in een oogopslag hoe resultaten van surveys in verhouding staan tot elkaar.