Reviews goed- en afkeuren + reactie via onze API

Maak je liever geen gebruik van de Insocial inbox gebruiken, of wil je klanten deze inbox laten gebruiken? Onze API maakt het mogelijk.

Om reviews af- of goed te keuren gebruik je ons response endpoint en PUT: https://api.insocial.nl/v2/responses/{responseid}

Met de publishable optie geef je aan dat je de response beschikbaar wilt maken voor publicatie:

"isPublishableCustomer": false or true

Wil je de review niet publiceren en naar het archief verplaatsen, gebruik dan:

"isArchived": false or true

Let op, een response publiceren kan alleen als de respondent hier zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit zie je aan "isPublishableRespondent": true. Let hierbij dus altijd op dat het veld de waarde 'true' bevat.

Via de API kan je zelf reageren onder de review. Geef bijvoorbeeld een bedankje of toelichting op de review. Reageren doe je via de volgende URL :

https://api.insocial.nl/v2/customers/{customerId}/responses/{responseId}/replies

Heb je vragen over het goed- en afkeuren van reviews, of het reageren op reviews via de API? Neem dan contact op met jouw Customer Success Manager.