Via de API een invite versturen per e-mail

Gemakkelijk een uitnodiging versturen via onze API. Kies je ontvanger, template en survey en laat de reacties maar binnenkomen.

Gebruik de invite API van Insocial via de URL.
https://api.insocial.nl/v2/customers/{customer_id}/surveys/{survey_id}/email-invites

Let hierbij goed op dat je alles correct invult. Gebruik de juiste template naam, en controleer of de metadata goed doorkomt.

Hulp nodig of gewoon even checken? We kijken graag met je mee. Neem hiervoor contact op met jouw Customer Success Manager.

Alle API documenten vinden? Ga naar developer.insocial.nl