Aan de slag met Automated Response Handling

Het constant archiveren, valideren en afwijzen van responses kan een vervelend klusje zijn. Om dit makkelijker te maken, introduceren we Automated Response Handling.

Automated Response Handling is een handige set rulings die het goedkeuren of archiveren van reviews volledig van je overneemt. Dat scheelt tijd! De ruling is volledig aanpasbaar per survey en kan zelfs gebruikt worden op meerdere surveys tegelijk. Je kan de ruling gebruiken voor 10 type 'conditions'.

Hoe stel je Automated Response Handling in?

Om gebruik te maken van de Automated Response Handling, ga je naar de Inbox pagina in jouw Insocial omgeving. Klik op de 'Automated Response Handling' knop rechtsboven op het scherm. Om een nieuwe rule aan te maken, klik je op 'Creëer een nieuwe response regel'.

Geef je rule een naam en selecteer de survey waar deze regel op van toepassing moet zijn.

Tijd om de logica in te vullen. Selecteer een trigger (conditie) uit de lijst. Je hebt keuze uit 10 verschillende opties en kan gemakkelijk en/of regels instellen door op het plusje rechts van de 'als' regel te klikken.

Schermafbeelding 2023-01-19 om 11.56.00

Selecteer wat de ruling moet doen (actie) door een actie te kiezen uit de lijst. Je kunt kiezen uit 3 opties: archiveer, keur goed voor publicatie en keur af voor publicatie.

Om je Automated Response Handling op te slaan, klik je rechts onderin het scherm op 'Next'. Op de volgende pagina krijg je een overzicht te zien van de regels die je zojuist hebt ingesteld. Tevreden? Klik dan op 'Afronden'. Je regel staat vanaf nu live.

ezgif.com-gif-maker

Kleine kanttekening bij het gebruik van Automated Response Handling

Wanneer je gebruik maakt van deze feature, houd dan het volgende in gedachten:

• De regel geldt vanaf alle responses die worden gegenereerd na het creëren van de regel. Responses die binnenkwamen voor het aanmaken van de regel, kunnen niet meegenomen worden en zullen handmatig gearchiveerd of goedgekeurd moeten worden.
  • De regel geldt alleen voor responses die worden verzameld in de geselecteerde omgeving en kan niet gebruikt worden in meerdere omgevingen.