Hoe maak ik een narrowcasting aan

Middels de narrowcasting feed laat je real-time reviews zien op een scherm binnen jouw team of afdeling. Zo vergroot je betrokkenheid met de klantfeedback!

1) Kies in het menu voor 'Publicatie opties' en 'Narrowcasting' en klik op de knop 'Creëer narrowcasting'.

2) Geef je narrowcast een naam en selecteer een lay-out.

3) In de volgende stap kun je kiezen om een samenvattingsbalk weer te geven. In de samenvattingsbalk kun je de KPI's die je in je survey uitvraagt, tonen. Daarnaast kun je een logo toevoegen of een subtekst. Deze wordt dan getoond onder de naam van jouw narrowcast.

Je kunt in deze stap ook een achtergrondfoto uploaden voor het vak waarin de reviews worden getoond. Als je geen achtergrondafbeelding selecteert, krijgt de achtergrond de themakleur van jouw omgeving.

Nu kun je kiezen welke data je wilt tonen in de narrowcast.

Samenvattingsbalk

1) Als eerste selecteer je de periode van de data die je wilt tonen. Deze periode geeft aan hoe ver je terug wilt kijken tot de dag van vandaag. Bijvoorbeeld:

1 Maand = tot een maand terug

3 Week = tot 3 weken terug

2) Nu selecteer je de KPI's die je wilt tonen in de samenvattingsbalk. Hiervoor selecteer je de survey, indicator en eventuele vragen en metadata (laatste 2 zijn niet verplicht).

Je kunt hier meerdere indicatoren toevoegen.

Grafiek toevoegen

In de overige blokken van de narrowcasting kun je grafieken toevoegen. Je hebt keuze tussen:

A. Response feed

B. Lijngrafiek

Response feed
Je kunt hier de vraag selecteren die je wilt tonen in het carrousel, in de meeste gevallen is dit je testimonial, oftewel de review vraag. Eventueel kun je nog een selectie maken o.b.v. metadata, score of labels.

Als extra optie heb je de mogelijkheid om alleen publieke reviews te tonen, dus reviews waarvoor een klant toestemming heeft gegeven om te publiceren. Als je dit niet aanvinkt worden alle reviews getoond.

Lijngrafiek
De lijngrafiek toont het verloop van een van je KPI's over tijd in een grafiek. Je geeft de periode aan van hoe ver terug deze lijngrafiek moet lopen. Ook is het mogelijk de score van een bepaalde vraag of metadata te tonen.

Om de narrowcast nog even te bekijken en controleren voor je deze op de schermen zet, kun je de -knop gebruiken. Ben je helemaal tevreden, dan kun je de insocial.tv URL gebruiken om de narrowcast te tonen op jouw schermen op de afdeling.