Hoe maak ik quickfilters in een rapportage?

Bekijk je steeds dezelfde rapportage met dezelfde filters, ga slim om met je tijd en sla je filter op als quickfilter.

Kies de Filters die je nodig hebt. Je kan er zoveel selecteren als je wilt.

Kies nu rechtsboven voor 'Filter opslaan'.

Je ziet nu de filters die je hebt geselecteerd. Zijn dit filters die je vaker gebruikt? Geef deze filter een naam en klik op opslaan.

Selecteer vanaf nu jouw quickfilter bij binnenkomst op je rapportage rechts bovenin.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met jouw Customer Success Manager!