Hoe maak ik een terugkerende rapportageverzending aan?

Ontvang elke week jouw feedbackresultaten in je mailbox met terugkerende rapportageverzendingen.

Om een goed overzicht te krijgen van jouw feedbackresultaten, is het mogelijk om terugkerende feedbackrapportages in je mailbox te ontvangen. Het aanmaken van een terugkerende rapportageverzending gaat als volgt:

  1. Kies in het linkermenu voor 'Rapportages'.
  2. Kies de rapportage waarvoor je terugkerende verzending wilt aanmaken.
  3. Kies rechtsboven voor ‘Verzendschema instellen’
  4. Je krijgt nu de bestaande verzendschema's te zien en de mogelijkheid om een nieuw verzendschema aan te maken.
  5. Bij het aanmaken van een nieuw verzendschema, kom je in een wizard terecht waarbij je de details voor jouw verzendschema kan invullen. Twijfel je, of is het niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op met je Customer Success Manager.
rapport versturen

Om de terugkerende feedbackrapportage zo succesvol mogelijk te maken, delen we graag een paar tips:

  • Let goed op je filters. De filters die jij aan hebt staan op het moment dat je op 'Verzendschama instellen' klikt, is ook de filterinstelling voor jouw feedbackrapportage. Wil je dit niet? Zet dan je filters uit of wijzig ze naar de gewenste instelling voor jouw feedbackrapportage.
  • Filter rapportages bijvoorbeeld op team A of vestiging B. Daarmee kan je heel handig verschillende gefilterde rapportages naar diverse mensen binnen de organisatie sturen. Stuur bijvoorbeeld een rapportage met een filtering op team, afdeling of vestiging etc.
  • Met de button 'e-mail PDF' krijg je direct een e-mail met een voorbeeldrapportage. 
  • Wil je niet alles wat in de rapportage staat versturen? Maak dan een kopie van de rapportage, haal weg wat je niet wil verzenden (via rapportages bewerken) en maak vervolgens een nieuw verzendschema aan.