Wat zie ik bij Invites & channels?

Bij Invites & channels vind je de mogelijkheid om invites te versturen. Daarbij vind je het overzicht van de reeds verstuurde uitnodigingen.

Meer uitleg over het versturen van een invite, bekijk Hoe verstuur ik een invite?

Het overzicht

Jobs

Het getal wat je hier ziet, toont hoeveel verzendingen er zijn gedaan.

Invites verstuurd.

In dit blok zie je in één oogopslag hoeveel invites er in totaal zijn verstuurd, dus hoeveel regels er zijn aangemaakt.

Filters

Je kan het overzicht filteren op:
- Datum
- Kanaal (verstuurd via e-mail of sms)
- Survey

Joblist

In de joblist vind je een overzicht van de verschillende jobs en hun status.

Je kan op een job klikken om specifieke informatie op te vragen.

Het scherm toont informatie over de desbetreffende verzending.

Status:

1. Sent: de verzending is goed gegaan.

2. Skipped: de verzending is overgeslagen wegens ingestelde business rules, bijvoorbeeld dat de ontvanger maar 1 keer per 3 maanden iets mag ontvangen.

3. Failed: de verzending is mislukt, bijvoorbeeld omdat het e-mailadres niet bestaat.

Succes!