Hoe verstuur ik een invite per e-mail?

Vanuit de module 'Invites & channels' kan je survey uitnodigingen versturen en bijhouden of, wanneer en naar wie de uitnodigingen zijn verstuurd.

Let op: om een survey te kunnen versturen wil je de volgende zaken afgerond hebben:

Staat bovenstaande klaar en ben je er klaar voor om de survey uitnodigingen de deur uit te sturen? Let's go!

Stap 1

Klik op 'Invites & channels' links in het hoofdmenu en klik vervolgens op 'Creëer een invite lijst'. Er verschijnt een pop-up voor de volgende stappen.Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Stap 2

Klik op de drop down bij 'Select channel' en selecteer 'E-mail'. Vervolgens ontvouwt zich een lijst met items die je kan afwerken.

Stap 3

Upload het juiste verzendbestand.

Let op, de kolomnaam waarin de e-mailadressen staan van de ontvangers moet gelijk zijn aan 'email'.
Wil je bepaalde metadata meekrijgen? Zorg dan dat deze gewhitelist zijn in het systeem.

Selecteer vervolgens de juiste survey, e-mail template, naam afzender e-mail en e-mail onderwerp.

Verstuur meer dan één uitnodiging per dag
Ben je nog aan het testen met het verzenden? Activeer dan deze optie.

Anonimiseer het e-mailadres van de respondent
Wil je de responses anoniem verwerken, activeer dan deze optie. De ruling, zoals het verzenden van een reminder of ontdubbelen werkt wel gewoon.

Is alles ingevuld? Klik dan op 'Versturen' om naar de volgende stap te gaan.

Stap 4

Controleer of de informatie goed staat en of je het juiste bestand hebt geselecteerd.
Zo ja, klik dan op 'Versturen'.

Stap 5

Een pop-up toont nog een laatste check voordat je de uitnodigingen gaat versturen. Wil je nog een keer een testen? Vul dan je e-mailadres in en ontvang de uitnodiging in je e-mail.

Echt klaar om te verzenden? Klik dan het slider naar rechts en klik op 'Verstuur invites'.

Klaar! 🎉
En nu wachten op de responses, je ziet ze vanzelf verschijnen in de Inbox. Heb je nog vragen over het verzenden? Neem dan contact op met jouw Customer Success Manager.